Cafe ve Restoranlar İçin Adisyon Sistemi

Cafe ve Restoranlar İçin Adisyon Sistemi

 

 Cafe Restoran Adisyon Sistemi

 

Cafe restoran adisyon sistemi, müşterilerin kolay ve hızlı bir biçimde hesap ödemesini sağlayan bir teknolojidir. Bu yazımızda neden cafe restoran adisyon sistemi kullanmalıyım, cafe restoran adisyon sistemi nasıl çalışır, cafe restoran adisyon sistemi faydaları nelerdir, cafe restoran adisyon sistemi fiyatları nedir gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

 

 Cafe Restoran Adisyon Sisteminin Faydaları Nelerdir?

 

Cafe restoran adisyon sistemi, firma sahiplari için oldukça etkili bir sistemdir. İşletmelere bir çok faydası olduğundan dolayı işletme sahipleri tarafından zamanla vazgeçilmez bir teknoloji haline gelmiştir. Cafe ve Restoran Adisyon sistemlerinin bazı faydalarından bahsedecek olursak;

  • Şirketin işleyişinde oluşabilecek hatayı minimuma düşürür.
  • Siparişlerin daha kolay ve hızlı biçimde girilmesini sağlar, ve böylece sipariş hazırlanma süresi düşer.
  • Firmaya profesyonel bir görünüm sağlar.
  • Stok takibi devamlı yapıldığından dolayı, stok kaybı olma ihtimali oldukça düşer.
  • Şirket satış ve ciro raporlarınızı günlük, haftalık yada aylık olarak isteğiniz zaman oluşturabilir ve inceleyebilirsiniz.

 

 Hızlı faturalandırma size zaman kazandırır

 

Bazı şeylerin manuel olarak yapıldığı zamanlarda angarya işler, sıkıcı ve zaman alıcıydı. Üstelik bu tür dikkat gerektiren işler her zaman insan hataları olasılığını içinde taşırdı. Cafe restoran adisyon sistemi, her ayrıntıyı elle yazmak yerine, bilgisayarı en son bilgilerle güncelleyerek zamandan ve emekten tasarruf sağlar. Bu, müşterilerle ilgilenmek için gereken süreyi azaltır, verimliliği artırır ve müşteri memnuniyetini artırır.

 

 Hata olasılığını azaltırken etkinliği artırır

 

İşleri manuel olarak yaparken, özellikle sayılar ve tarihlerle çalışırken çok hata yapılabilir. Bunlar yaygın hatalardır ve çalışanlarınızı bunlardan sorumlu tutmak kolay değildir.

Böyle hatalar yapıldığında, bir işi tamamlamak için geçen süre iki katına çıkar. Cafe ve restoran adisyon sistemi ile, yüksek verimlilik seviyelerini korurken perakende ve restoranlarınızı daha az personel ile günlük olarak çalıştırabilirsiniz.

 

 Kasada açık çıkma olasılığı azalır

 

Kasada açık çıkması gibi durumlarla karşılaşma olasılığı her zaman vardır. Bu sorunu çözmek söz konusu olduğunda, cafe restoran adisyon sistemi gibi modern teknoloji oldukça kullanışlıdır. Tüm işiniz teknoloji odaklı olduğunda, iyi bir çalışmayla kasada açık çıkma olasılığını sıfıra indirir.  

 

 Cafe Restoran Sistemi Nasıl Çalışır? 

 

 Cafe restoran adisyon sistemi çalışma prensibi, bir çok etkenin birleşmesiyle birlikte işletmeler açısından oldukça verimli hale gelir. Bu etkenleri;

  • QR menü desteği
  • Yemek uygulamalarına entegre çalışma
  • Parçalı ödenme
  • Masa yer değişimi
  • İkram-iptal-zaiyat
  • Komple muhasebe

olarak sıralayabiliriz. Sitemizde sunduğumuz cafe restoran adisyon sisteminde intel i5 veya i7 gibi hızlı ve 18.5 inch geniş ekran wide screen monitörler oldukça kaliteli bir kullanım sunar. Ayrıca bununla beraber 2 adet fiş yazıcı bulunuyor. Böylece verilen siparişin dokunmatik pos aracılığıyla sisteme eklenmesiyle beraber bir fiş kasaya diğeri ise mutfağa bağlı olarak çıktı alınabiliyor. Bu da hem ödemeyle alakalı sorunları ortadan kaldırıyor hem de servisi hızlandırıyor.Sistemden adisyon ve masa numaraları adisyon ve sipariş fişlerinde görülebildiğinden dolayı herhangi bir karışıklığa da yol açmamaktadır.

 

 Neden Cafe Restoran Adisyon Sistemi Kullanmalıyım?

 

Bu sistem, kayıtları düzenlemek için düşük maliyetli ve zaman kazandıran bir yöntemdir. Restoran ve perakende satış için kullandığınızda, insan hatası ortadan kalkar ve envanter daha iyi kontrol edilir.

Barkodlarda yer alan önceki verileri kullanarak şirketinizdeki mevsimsel değişimleri doğru bir şekilde tahmin edebilirsiniz. Bu verilerin uzun vadeli değeri, şirketinizin en yoğun olduğu zamanı tahmin etmenize yardımcı olmasıdır.

Günümüz dünyasında, cafe restoran sistemi, mevcut en yaygın kullanılan izlenebilirlik çözümleri arasındadır. Hem perakendeciler hem de tedarikçiler için vazgeçilmezdir. Cafe ve restoranları yönetmek için bir ihtiyaçtır.

Şirketinizi yönetmek için manuel araçları kullanmak tamamen kabul edilebilir. Öte yandan şirketler, bir sonraki aşamaya hazır olmayı müşterilerine borçludur. Herhangi bir işletmenin çok sayıda hareketli bileşeni vardır. Her temas, değer sağlama veya operasyonel verimsizliğe neden olma potansiyeline sahiptir. İlişkilere yatırım yapmak zamanla karşılığını verir.

Cafe restoran adisyon sistemini kullanmak şirketin değerini artırır. Müşteri etkileşimlerini basitleştirir ve operasyonel maliyetleri düşürür. Böylece, işletmelerin genişlemesini sağlar ayrıca yemeksepeti,getir ve trendyol yemek vb. aplikasyonlarla tam entegre çalışabilmesi sayesinde anlık siparişlerinizi cep telefonunuzdan ve adisyon sistemizin monitörlerinden rahatlıkla görebilir ve hızlı bir şekilde siparişlerinizi kuryeye teslim edebilirsiniz.

Cafe restoran adisyon sistemi kullanımı diğer yöntemlere göre daha kolaydır. Bir işletme bu stratejiyi benimserse, şirket uygulamalarını iyileştirme yolunda ilerleyebilir. Mevcut perakende ortamındaki cafe ve restoranlar için ileriye doğru büyük bir adımdır.

 

 Cafe Restoran Adisyon Sisteminin Tek Adresi: Satıssistemi.com   

 

Satışsistemi.com’da en kaliteli ve işlevsel cafe restoran adisyon sistemlerini inceleyebilirsiniz ve böylece işletmenize değer katarak müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz.

 

 Cafe Restoran Adisyon Sistemi Fiyatları

 

Satışsistemi.com’da Standart Cafe Restoran Adisyon Sistemi fiyatları 27.720 lira, Cafe Restoran Pro Adisyon Sistemi fiyatları ise 38.280 liradır. Bu fiyatlar sistemlerde kullanılan cihazların döviz cinsinden satışı olması sebebiyle değişkenlik gösterebilir.

 

Etiketler: blog içerik
Temmuz 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
/
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayın.