Kuruyemiş Satış Sistemi Nedir?

Kuruyemiş Satış Sistemi Nedir?

                                       Kuruyemiş Satış Sistemi Nedir?

 

 Kuruyemiş satış sistemi, kuruyemişçilerde kullanılan ve satış sürecini kolaylaştıran teknolojilerdir. Bu yazımızda kuruyemiş satış sistemi, kuruyemiş barkod sisteminin faydaları nelerdir ve kuruyemiş barkod sistemi fiyatları ne kadar gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

 

 Kuruyemiş Barkod Sisteminin Faydaları

 

Kuruyemiş barkod sistemi, yoğun iş süreçlerinde size zaman kazandırır. Kullanışlı olduğu kadar eğlenceli, alışveriş listelerindeki tarama özelliği, ürünleri manuel yazmanıza gerek kalmadan doğrudan listenize eklemenize olanak tanır. Bu sistemin kullanışlı olduğu yer burasıdır. Sadece tükenmekte olan ürünleri taramalısınız ve bunlar doğrudan seçtiğiniz alışveriş listenize eklenir.

Bu basit özellik, eşyaların kilerde çok uzun süre kalmasını sağlayarak depodaki ürünlerinin bozulmasını önleyebilir. Ek olarak, depodaki ürünlerin tükenmesini önleyebilirsiniz. Barkodları tarayarak, mutfağınızdaki malzemelere yenilerini ekleyebilir veya basit bir adımla değiştirilmesi gereken ürünleri değiştirebilirsiniz.

 

 Kuruyemiş Barkod Sistemi Nasıl Çalışır?     

 

 Kuruyemiş barkod sistemi, genellikle bir ürünün arkasında bulunan şeritli bir kodu tarayarak ürün bilgilerini toplar. Bir barkod okuyucu cihazı kullanarak, bir tarayıcı uygulaması ürün adı, fiyat, stok tutma birimi bilgileri çekerek barkod görüntüsünü okur. Bir ürünü tararken topladığınız bilgiler, ürünün kendi veritabanındaki mevcut bilgilere bağlıdır. Ayrıca kuruyemiş barkod sistemi sayesinde teraziyle karışık ürün tartabilir gramaja göre fiyatlama yapabilirsiniz.

 Neden Kuruyemiş Barkod Sistemi Kullanmalıyım?

 

 Çoğu ürünün bozulabilir veya sınırlı bir ömre sahip olduğu bir sektörde, doğru envanter yönetimi kesinlikle çok önemlidir. Haftalık ürün sayımlarına ek olarak, detaylı envanter sayımları zaman alıcı olabilir ve ayrıntılara büyük özen gösterilmesini gerektirebilir. Fiziksel bir sayımdaki hatalar, fazla stok, stokta olmayan ürünler, yanlış siparişler ve kar kaybına neden olabilir.

Kuruyemişçilerin fiziksel sayımlarının verimliliğini artırabilmelerinin bir yolu, daha yüksek performanslı ve daha esnek tarama cihazları kullanmaktır. Birçok kuruyemişçi artık envanteri taramak için kuruyemiş satış sistemi kullanır.

Envanter yönetimindeki küçük iyileştirmelerin sonuçta büyük bir fark yaratabileceği bir sektörde, barkod teknolojisi büyük bir değer sunar. Çalışanların fiziksel sayımları daha verimli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak, aynı zamanda işçilik maliyetlerini azaltır veya perakendecinin bu çalışanları yüksek değerli görevler gerçekleştirmek üzere görevlendirmesini sağlar. Kuruyemişçiler gerçekten çok küçük marjlarla çalışır o yüzden süper verimli bir şekilde çalışması gereken hacimli işletmelerdir.

Envanter yönetimi çözümleri için akıllı telefonların kullanılması, maliyetlerin düşmesine olanak tanır ve çoğu insan bu sistemleri nasıl kullanacağını zaten bildiği için çok az eğitim gerektirir.

Daha yeni akıllı cihazlar, geçmişte karşılaştıkları sınırlamaların da üstesinden gelir. Daha uzun pil ömrü, kasaları ve sağlam tasarımıyla daha fazla dayanıklılık sunar.

 Kuruyemiş Barkod Sisteminin Tek Adresi: Satissistemi.com      

 

 Satissistemi.com’da satışa sunulan kuruyemiş satış sistemleri ile işletmenizdeki işleri daha hızlı ve kolay şekilde yapabilirsiniz. Bu ürün, destek, eğitim, kurulum ve garanti kapsamındadır. Ürün donanımlarında 2 yıl garanti vardır. Kuruyemiş PRO Satış Otomasyon Yazılımı’nda ise ömür boyu garanti imkanı vardır ve 7/24 destek hizmeti bulunur.

Kuruyemiş satış sistemleri genel olarak Dokunmatik POS AIO Monitör, Pos Terazi Monte Standı, CAS Er Junior Terazi, El Tipi Barkod Okuyucu(Karekod Okuma Özellikli), Termal Barkod Yazıcı, Termal Fiş Yazıcı, 4 Bölmeli Metal Para Çekmecesi ve Kuruyemiş Satış Otomasyonu Yazılımını içerir.

Bu sistemin içinde bulunan barkod okuyucu ve barkod yazıcı sayesinde envanterinizi düzenli tutabilirsiniz. Ürünlerin miktarını, son kullanma tarihlerini ve ürün çeşitlerini kontrol edebilirsiniz. Hızlı ve kolay bir biçimde ürün envanteri oluşturabilir ve ürünlerinizin satışını gerçekleştirebilirsiniz. Terazi sayesinde ürün gramajlarını doğru bir şekilde ölçebilir ve kasadaki monitörle bağlantısını sağlayabilirsiniz. Tüm bu sistemler, satış konusunda size büyük bir değer kazandırır.

Kuruyemiş satış sisteminin hızlı satış ekranı, sabırsız müşterilerin memnuniyetini artırır. Bu sistemler sayesinde raf, reyon ve grup takiplerinizi kısa sürede, fazla personele ihtiyaç duymadan yapabilir ve stok işlemlerini hatasız şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu sistem aracılığıyla istediğiniz zaman fiyat ayarlamaları yapabilirsiniz. Yeni fiyatları terazi ve yazar kasalara gönderebilirsiniz.

Birden fazla şubesi olan işletmelerde, kuruyemiş satış sistemleri sayesinde tek bir noktadan tüm işleri ayrı ayrı yönetebilirsiniz. Üstelik deponuzdaki ürün yönetimini etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra siparişlerinizi bu sistem üzerinden inceleyebilirsiniz ve otomatik şekilde faturalandırabilirsiniz.

Kuruyemiş satış sistemi hakkında daha detaylı bilgi almak için Satissistemi.com internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 Kuruyemiş Barkod Sistemi Fiyatları

 

 

 Satissistemi.com’da Kuruyemiş POS Terazili Kiosk Satış Sistemi 47.520 TL, Kuruyemiş Kasa Satış Sistemi 26.400 TL ve Kuruyemiş Pro Tam Modül Satış Sistemi 47.520 TL’dir. Bu fiyatlar sistemlerde kullanılan cihazların döviz cinsinden satışı olması sebebiyle değişkenlik gösterebilir.

 

Etiketler: blog içerik
Haziran 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
/
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayın.