Market Akaryakıt Satış Sistemi Nedir?

Market ve Akaryakıt Satış Sistemi Nedir?

Market Akaryakıt Satış Sistemi Nedir?  

 Market ve akaryakıt satış sistemi, stok sayımlarını hatasız yapmanızı sağlar ve envanter yönetimi performans ölçümleri için önemli veriler sağlar. Bu yazımızda market akaryakıt satış sistemi nedir, market ve akaryakıt barkod sistemi faydaları nelerdir ve market ve akaryakıt barkod sistemi fiyatları nelerdir gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

 

Market Akaryakıt Barkod Sisteminin Faydaları Nelerdir?      

 Market ve akaryakıt satış sistemi, envanter yönetiminde ortaya çıkan insan hatalarını ortadan kaldırır. Envanter ve depo yönetiminde oluşabilecek karışıklıklardan doğan sorunlar ise müşterilerinizi kaybetmenize ve gelirlerinizi azaltmaya sebep olur. Market-akaryakıt satış sistemi, bu sorunları ortadan kaldırabilir ve böylece satışlarınızı ve karınızı artırabilirsiniz.

 Market akaryakıt barkod sistemi, üstün performans ve hızlı tarama özellikleri, müşterilerinize kaliteli bir hizmet sunmanıza yardımcı olur. Perakende sektörleri için rahat, hafif ve kullanımı kolaydır bu yüzden kullanıcı dostudur.

 Barkod sistemleri manuel envanter girişinden daha doğrudur. Ortalama yazma hata oranı, her 300 tuş vuruşunda birdir ve bu bir profesyonel içindir. Barkodların hata oranı, taranan her 15.000 ila 36 trilyon karakterde (barkod tipine bağlı olarak) 1 karakter hatasıdır.

 Geleceği planlamaya başlamak için asla erken değildir. Şu anda yalnızca birkaç ürününüz olabilir ancak envanteriniz büyümeye başladığında ne olur? İşler patlamaya başladığında onunla uğraşmaya çalışmaktansa, bunu kaldırabilecek bir sisteme sahip olmak daha iyi değil mi? Önlemek, tedavi etmekten daha iyidir ve şimdi bir barkod sistemi kurmak, ileride sizi büyük bir baş ağrısından kurtarır.

 Market akaryakıt satış sistemi’ne sahip olmak, küçük bir işletme bile olsa daha profesyonel görünmenizi sağlayacaktır. Hiçbir şey bir müşterinin önünde bir kalem ve kağıt ile hesap yapmak kadar amatörce görünmez ancak ihtiyacınız olan herhangi bir bilgi için bir ürün barkod etiketini tarayarak otomatik bir satış sistemi kullanmak, bir şirket olarak ne yaptığınızı bildiğinizi gösterir ve müşterilere güven verir.

 

Market Akaryakıt Barkod Sistemi Nasıl Çalışır?

 Market akaryakıt barkod sistemi, beyaz ve siyah çubuklardan oluşur. Barkod tarayıcılar bir barkoda ışık tuttuğunda, yansıyan ışığı yakalayıp siyah ve beyaz çubukları ikili dijital sinyallerle değiştirdiğinde, veri alımı gerçekleştirilir. Yansımalar beyaz alanlarda güçlü, siyah alanlarda zayıftır. Bir sensör, analog dalga formları elde etmek için yansımaları alır. Analog sinyal, bir A/D dönüştürücü aracılığıyla dijital bir sinyale dönüştürülür. Veri alımı, elde edilen dijital sinyalden bir kod sistemi belirlendiğinde gerçekleştirilir. Ardından market akaryakıt satış sisteminde bulunan dokunmatik PC ekranına ürün bilgileri gelir.Ürün barkodları sisteme tanıtılır ve barkod okuyucular yardımıyla okunabilir ve özellikle market sektöründe terazi kullanımının da yoğun olması nedeniyle Dokunmatik Pos Monitörler’de Terazi ile tartılan ürünlerin çeşidinin ve tartım miktarının görünmesi marketlere büyük kolaylık sağlamaktadır.  Market Satış Yazılımı sayesinde işlemler kolaylıkla gerçekleştirilir.

 

Neden Market Akaryakıt Barkod Sistemi Kullanmalıyım?      

 Market akaryakıt barkod sistemi envanterinizi doğru bir şekilde organize etmenizi sağlar. Ürün takibi ve kolay envanter yönetimi yapmayı kolaylaştırır. Ürün stok listelerinizi sınırsız olarak sisteme yükleyebilirsiniz. Teraziler ile market satış yazılımlarınız entegre olarak çalışabilir. Ürün çeşitliliğiniz arttıkça programda herhangi bir donma veya yavaşlama ile karşılaşmazsınız. Müşterilerinizin kasada sıra beklemelerinin önüne geçersiniz. Üstelik yapılan insan hatalarını ortadan kaldırır. Böylece üretkenlik ve verimlilik sağlar.

 

Market Akaryakıt Barkod Sistemlerinin Tek Adresi: Satissistemi.com

 Market ve akaryakıt marketi satış sisteminin hızlı satış ekranı sayesinde kolay, hızlı ve pratik bir biçimde satış yapmanız mümkün hale gelir.Market sektöründe en önemli ihtiyaçlardan birisi kasada müşterilerinizin sıra beklemeden hızlı bir şekilde alışveriş yapabilmesidir ve günsonu hesaplarının tam ve doğru olarak tutulmasıdır satissistemi.com’dan alacağınız sistemlerde bu ihtiyaçlarınızı tam olarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu sistem sayesinde raf ve reyonlardaki ürün takiplerinizi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Böylece az personelle, insan hatasına yer kalmadan envanter sayımı yapabilir ve ürünlerinizi doğru bir şekilde takip edebilirsiniz.

 Böylece istediğiniz zaman fiyat değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu sistemlerdeki terazi ve yazarkasalarına barkod bilgilerini göndererek satışı yapabilirsiniz.

 Bu satış sistemlerindeki detaylı raporlar sayesinde deponuzdaki en çok satılan ürünleri, en az satılan ürünleri ve sezonluk ürünleri tespit edebilirsiniz,iptal ve iade olan ürünleri programa işleyebilir ve günlük, haftalık ve aylık olarak raporlarınızı alabilirsiniz. Ayrıca karlılık analizleri sayesinde ne kadar kar yaptığınızı öğrenmeniz mümkün olur.

 Market akaryakıt satış sisteminde personel takibini çok kolay bir biçimde yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra banka, çek, senet, fatura gibi muhasebe işlemlerini de bu sistemlerle kolay ve hızlı bir biçimde yönetebilirsiniz. Ön muhasebede, muhasebe hesaplarını kayıt altında tutabilir ve çıktı alabilirsiniz.

 Siz de Satissistemi.com web sitesinde sizlere sunduğumuz market ve  akaryakıt marketlerine özel olarak tasarlanmış satış sistemlerini inceleyebilir ve ihtiyacınız olan sistemi satın alabilirsiniz.

 

Market Akaryakıt Barkod Sistemi Fiyatları

 satissistemi.com internet sitesindeki Tam Modül Market Satış Sistemi 33.000 TL, Akaryakıt Marketi Pro Satış Sistemi 33.000 TL, Akaryakıt Marketi Kasa Satış Sistemi 28.380 TL ve Market Barkodlu Kasa Satış Sistemi 25.080 TL arasında değişmekte olup sistem donanım ürünlerinin ithal ürünler olmasından dolayı fiyatlar döviz kurundan dolayı değişiklik göstermektedir.

 

Etiketler: blog içerik
Ağustos 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
/
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayın.