Blog | satissistemi.com

  • Mayıs 17, 2022 Barkod Yazıcılar

    Barkod yazıcı, işletmelerin demirbaşlarından en önemlisidir ve bir işletmede operasyon yönetimi için elzemdir. Bu yazımızda barkod yazıcı alırken nelere dikkat edilmeli, barkod yazıcı nedir, barkod yazıcı neden kullanılır gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

    Barkod Yazıcılar
  • Nisan 29, 2022 Barkod Okuyucular

    Perakende satış yapan işletmelerde, satış işlemlerinin daha kolay ve pratik hale gelmesine duyulan gereksinim her geçen gün artıyor. Özellikle müşteri trafiğinin yüksek olduğu bölgelerde faaliyet gösteren işletmeler göz önünde bulundurulduğunda, müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için bu noktaya daha fazla özen gösterilmesi son derece önemli. Günümüzde dijitalleşme ile ortaya çıkan çeşitli satış sistemleri, işletmelerin bu açığını kapatma noktasında oldukça başarılı. Barkod okuyucular da bu doğrultuda yaygın olarak kullanılan satış sistemi ürünleri arasında.

    Blog İçerik
  • Nisan 29, 2022 Barkodlu Terazi

    Hem toptan hem de perakende sektöründe ürünleri ağırlıklarını ölçmek için kullanılan terazilerin pek çok türü mevcut. Kullanım amacına göre farklı niteliklerde üretilen terazi çeşitleri arasında barkodlu terazi de ayrıcalıklı bir yere sahip.

    Blog İçerik
  • Nisan 12, 2022 Dokunmatik POS PC

    İşletmelerin profesyonel olarak yönetilmesi, günümüz dünyası için büyük bir zorunluluk haline geldi. Hem müşteri memnuniyetini arttırmak hem de rekabette daha avantajlı hale gelebilmek için kullanılabilecek satış sistemleri, profesyonel işletme yönetiminin önemli bir parçası. İşletme içerisinde işlerin daha hızlı takip edilebilmesi, karışıklıkların engellenmesi ve hesapların daha kolay tutulabilmesi için kullanılan satış sistemlerinin farklı bileşenleri mevcut. de bu bileşenlerden biri.

    Blog İçerik
  • Nisan 12, 2022 El Terminali

    El terminallerinin sahip olduğu avantajlar ve sağladığı kolaylıklar, bu cihazların her geçen gün daha fazla alanda kullanılmasının da temel nedeni. Günümüzde terminali imal eden çok sayıda firma olduğundan söz edebilmek mümkün. Ancak her el terminalinin aynı derecede kaliteli ve kullanışlı olması imkânsız bir durum

    Blog İçerik
  • Nisan 12, 2022 Adisyon Sistemi Nedir

    Adisyon sistemlerinin fiyatlarına dair kesin bir rakam ifade edebilmek son derece zor. Zira bu ürünlerin fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan faktörlerin sayısı oldukça fazla. Özellikle ithal ürünler olması da fiyat açısından değişkenlik gösterecek bir faktördür. Alınacak ürünün markası, içerisinde bulunan yazılım, sahip olduğu işlevler , ekran boyutları , işlemci çeşitleri , ram kapasiteleri ve satıcı firmanın sağladığı olanaklar bunlardan bazıları.

    Blog İçerik
  • Mart 22, 2022 Barkod Sistemi

    Birçok farklı açıdan önem taşır. Hem alıcı hem de satıcı açısından ciddi anlamda zamandan tasarruf sağlayan sistemler olduğu söylenebilir. Ürünlerin üzerine eklenen barkod görselleri cihazlar tarafından okutulduğunda fiyat bilgisi gibi birçok bilgiyi kısa süre içerisinde kullanıcıya sunar. İşletmeler açısından önemli bir kolaylık olan barkodlar, işletmelerin kolaylıkla stok takibi yapabilmesine de olanak sağlar.

    Blog İçerik
  • Mart 22, 2022 Yazar Kasa POS

    Yazarkasa pos cihazları, günümüzde satışların kayıt altına alınması için hemen her işletmede kullanılan dijital cihazlara verilen genel isim. Daha önce pos makinesi ve yazar kasa olmak üzere ayrı ayrı kullanılan iki farklı cihazın, dijital teknolojilerin sağladığı olanaklar sayesinde tek bir cihaz haline getirilmesi ile ortaya çıkan yazarkasa poslar, kullanımlarının kolay olması ve işlevsel özellikleri ile işletmeler üzerindeki kayıt yükünün azalmasına olanak tanıyor.

    Blog İçerik
  • Mart 22, 2022 Yazar Kasa (ÖKC)

    Yazar kasa kullanım alanı en geniş ticari cihazlar arasında alır. Bu cihazlar günümüzde hemen her işletme tarafından kullanılabilir. En çok kullanıldığı alanlar arasında marketler ve mağazalar ilk sıralarda gelir. Bunun yanında ödeme sonrasında fiş kesmesi gereken tüm işletmeler yazar kasa kullanmak mecburiyetindedir. Firmaların vergi oranlarının hesaplanabilmesi için yazar kasaların kullanımı büyük bir önem taşır.

    Blog İçerik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
/
Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayın.